Feestband N’RGY! blijkt titel nieuwste single wel héél erg serieus te nemen!

Werd in november de single ‘Noaits Mieër Vastelaovend’ uitgebracht, nu blijkt feestband N’RGY! inderdaad nooit meer carnaval te vieren. De band was voor de Oktoberfesten al te boeken onder de naam Knallermann en vanaf nu speelt deze topband dus al haar optredens onder die naam. Zelfde bezetting, zelfde feest!

Nog steeds kan gekozen worden voor de drie bekende concepten: FeestbandCarnavalsband of Oktoberfest. Waar voorheen behalve het concept ook de naam te kiezen was, boekt u nu dus altijd Knallermann.

‘De herkenbaarheid is van belang en alhoewel N’RGY! in de carnavalswereld een bekende naam is, blijken steeds meer organisaties te kiezen voor Knallermann als bandnaam’ aldus de band. ‘Uiteraard blijven wij dé band voor ieder feest. Zeker ook met carnaval; er is maar één band die de ideale bezetting heeft om alle carnavalskrakers perfect neer te zetten: Knallermann’.

Het komende seizoen is al weer redelijk vol geboekt. ‘Er staan de nodige tentfeesten op stapel in de komende maanden, gevolgd door de Oktoberfesten en de aanloop naar carnaval. Er zijn nog wel enkele weekenden te boeken, maar vele weekenden zijn al bezet door feesten in zowel Nederland, België als bij onze Oosterburen. Ook de vasteloavend zelf, die van 2018 dus, is al redelijk vol geboekt. Hier is alleen nog de maandag als optie vrij’.

Noteer dus: Toe aan een portie N’RGY! op uw feest? Knallermann boeken!