Bent u op zoek naar een té gekke LIVE! band?

Neem contact met ons op!

Knallermann: Dé feestsensatie uit Limburg

10 knotsgekke muzikanten breken tijdens een weergaloze show de tent af: Spektakel en FEEST gegarandeerd!

Always change a winning team!?!

Het tofste van een waanzinnige 10-koppige band? De veelzijdigheid!

Een gig van Knallermann is nooit hetzelfde; de basis natuurlijk wel: De meest foute mix van Engelse toppers, Deutsche Ballermann-knallers en Nederlandse kneiters met een hoog mee-zing en -spring gehalte. De strakke basis door het combo, een te gek vette sound door onze ongeëvenaarde blazerssectie: dat maakt iedere gig tot een ‘party ohne ende’! Deze gasten dus a.u.b. niet van de buhne verwijderen!

Marcel (Zang)
Marcel (Zang)
Als frontman van KnallerMann! beschik je natuurlijk over het nodige lef: probeer dat muzikale geweld maar eens te volgen tijdens een spetterend live-optreden! In het dagelijks leven probeert Marcel leiding te geven aan een aantal scholen. En wilt u KnallerMan! boeken? Marcel is een van onze contactpersonen voor organisaties. Gelukkig denkt hij altijd creatief mee in het plannen van uw feest of evenement en zorgt er voor dat u zich overal druk om kunt maken, behalve over de muziek!
Maud (Zang)
Maud (Zang)
Maud studeerde aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Ze danste en zong onder andere in The Christmas Show bij Deep Bridge en in verschillende professionele musicals in Vlaanderen. Ook in de musical over het leven van Cuijpers schitterde ze op het podium. De wens om met een live-band de podia te bestormen en feesttenten plat te spelen werd echter steeds groter en dus werd het in april 2024 tijd voor het echte werk: Knallermann!!
Erik (Trompet & Zang)
Erik (Trompet & Zang)
Als je Erik zoekt, volg dan maar de muziek! Naast KnallerMann! ook graag op pad in Mestreech met “De Herremenie”. En altijd met zijn onafscheidelijke trompet. Erik zingt ook regelmatig enkele nummers of zorgt voor de mooie koortjes. Tijdens zijn werk mag hij ook zingen trouwens, want deze muziekverslaafde papa van Lieve is ook nog eens muziekdocent op ’t Sophianum in Gulpen. Past er meer muziek in één mens? Wij denken van niet! Om toch ook zijn huisvaderrol vorm te geven spaart Erik lege Zuid-Oekwambibische theezakjes, deze worden tijdens optredens dan ook geregeld door uitzinnige fans naar hem toe geworpen……
Frank (Gitaar & Zang)
Frank (Gitaar & Zang)
Toen in 2 HAVO de hormonen zenuwachtig werden heb ik voor het eerst de gitaar opgepakt om “het is een nacht” van Guus Meeuwis voor mijn toenmalige liefde voor het leven in te studeren. Na maandenlang gevloek en een verbroken relatie lukte het uiteindelijk. Van Guus Meeuwis werd ik vervolgens geïnspireerd door Status Quo, The Eagles, Toto, ACDC en andere muziek van voordat mam en pap überhaupt nog aan kinderen dachten. Ik hoop dat ik nog lang muziek en lol mag maken met Knallermann, enne.. Status Quo? Die gaat op standje 10 thuis.
René (Keys & Accordeon)
René (Keys & Accordeon)
Toetsenist keyboards en accordeon, niet het langste bandlid, wel het langste bij de band, nog steeds met veel plezier. Veel onderweg voor zijn werk, luistert graag naar blues muziek, maar het spelen van Knallermann muziek blijft nog steeds leuk, al is hij de tel kwijt geraakt bij 756 keer Ein Festival der Liebe en 689 keer Siërra Madre gespeeld te hebben. René gaat graag naar festivals o.a Bospop met goede vrienden, geniet graag van een terrasje met een biertje, glaasje grappa, of cognac. Favoriete vakantie land: Kroatië (Istrië), Gran Canaria. Hobby’s: muziek maken bij Knallermann, tennissen, wandelen, soms zwemmen en af en toe dagje wellness.
Frans (Basgitaar)
Frans (Basgitaar)
Frans is de achtste zoon uit een liefdesrelatie tussen een Somalische piraat en een Japanse expat. Opgegroeid in de Echt kwam Frans al jong in aanraking met muziek. Op jonge leeftijd speelde hij Tromba Marina, Egyptische Tamboerijn, en Polynesische Neusfluit. Zijn idolen zijn “Right Said Fred” en “The Village People”, tegenwoordig zijn Duitse Schlagers en Hollandse hits echter meer zijn ding……..
Bert (Drums)
Bert (Drums)
Bert? Tja,…… designt websites (en hele goede, kijk maar eens rond op de onze) en heeft daarnaast ook nog ruimte om tijd te steken in de carnavalsvereniging en Knallermann. Dat laatste is ook wel noodzakelijk, want als hij zijn drumstel op moet bouwen…… Gelukkig weet hij uit al die “ketels” wel een lekker strak ritme te produceren, de basis van Knallermann dus.
Jorgo (Trompet)
Jorgo (Trompet)
Jorgo is een trompettist uit het mooie kerkdorp Meers en is daar opgegroeid bij de plaatselijke Fanfare. Vanaf die die tijd probeert hij bij Daag en nach de Roepoepers en sinds kort Knallermann zijn trompet recht te blazen.
Motto: zonder drank geen klank!!!!
Joost (Alt-saxofoon)
Joost (Alt-saxofoon)
Als saxofonist voelt Joost zich helemaal thuis bij KnallerMann! Dat is uiteraard niets nieuws, want wie voelt zich nu niet thuis bij zo’n doldwaze feestband!? Daarnaast is Joost onze “bok op de haverkist” oftewel onze penningmeester. Joost let op de kleintjes en verzorgt onze contracten.
Peter (Trombone & Tuba)
Peter (Trombone & Tuba)
Peter is opgegroeid bij de fanfare in Roosteren, heeft al heel jong geproefd aan het artiestenbestaan bij de Kufsteiner Musikanten. Na een lange in-actieve periode heeft hij de muziek weer opgepakt bij de wereldberoemde Z.H. de Laatbleujers. Naast zijn muzikale nootje zorgt Peter bij Knallermann graag voor een natje en droogje op zijn tijd.

Een Feestband voor alle gelegenheden…

Het zeer uitgebreide repertoire van Knallermann is geschikt voor zo’n beetje alle feestje die je maar kunt bedenken. Krachtige medleys, grappige medleys, klassiekers maar ook zeker actuele tophits en dat aangevuld met een repertoire per evenement maakt Knallermann de ultieme Feestband voor uw feest. Tel daarbij de ruime ervaring die Knallermann in de afgelopen jaren heeft opgedaan als Carnavalsband en Oktoberfeestband op en je hebt dé garantie om helemaal uit je dak te gaan!

MEER INFORMATIE

Dit vonden onze klanten van ons…

“Dankjewel voor de geweldige muziek op de bruiloft van onze zoon en schoondochter. En wat een speciaal moment toen onze zoon het feest mocht afsluiten door even mee drummen… Super!”

N. Haarden (Munstergeleen)

Onze partners

Feestband Knallermann werkt al jarenlang samen met diverse vaste partners. De jarenlange samenwerking heeft geresulteerd in een fantastisch totaalconcept dat Knallermann kan aanbieden. Een professionele geluidsinstallatie die geschikt is voor alle accomodaties, van kleine feestzalen tot grote festivals, wij draaien er ons de hand niet voor om. Daarnaast zijn we ook enorm trots op de lichtshow en special effects die ieder optreden weer zorgen voor een mooi plaatje.

Knallermann boeken op uw feest?

Een gig van Knallermann is nooit hetzelfde; de basis natuurlijk wel: De meest foute mix van Engelse toppers, Deutsche Ballermann-knallers en Nederlandse kneiters met een hoog mee-zing en -spring gehalte.

OFFERTE AANVRAGEN
  • Zéér gunstige all-in prijs
  • Professioneel geluid

  • Spectaculaire lichtshow en special effects

  • Té gekke show

  • Allround repertoire